Klicketi klacketi!

Stella fick bland annat 4 nya filmer i julklapp därav rubriken. Musse piggs klubbhus.

Ska snart lämna Stella hos moffa och Mimmi. Jag måste plugga och få klart min examination nån gång. Dom ringde från Säter idag och ville att jag skulle jobba imorgon 7-16.30. Jag kunde få mer jobb också, så vi skulle kika på det imorgon. Jag har sån tur att min älskade pojkvän jobbar i stan bortanför mig så jag kan åka med honom till jobbet. Hur jävla bra som helst faktiskt! Han är så jävla go så han börjar tidigare bara för att jag ska få skjuts, det är kärlek det!

Med Johan känns det så himla bra. Visst har vi våra meningsskiljaktigheter och tjafsar en del men ändå behandlar han mig som ingen annan har gjort innan. Han bryr sig verkligen om mig och Stellas säkerhet. Han vill att vi ska ha det tryggt och bra. Han visar kärlek och han berättar varje dag hur vacker och fin jag är. Hur mycket han älskar mig och att han saknar mig när vi är ifrån varann.

Jag vill ha Johan kvar så länge jag får och förhoppningsvis är det han jag får dela mina dagar med. Jag har aldrig tvivlat på Johans känslor för mig och för varje månad som går så känns det starkare och starkare. Han får mig att mår bra och jag gör allt jag kan för att han ska må bra.

Ja nu ska jag klä på mitt monster overall med tillbehör för en promenad till moffa och mimmi.
Hej hej.

Tråkig?

Så fort jag träffade Johan vart det ovanligt tyst på min facebook, msn osv. Folk brukar ha en tendens att klaga när vänner blir kära och skaffar ny partner då man lätt går upp i sitt nya förhållande. Men jag måste faktiskt påstå att det är minst lika mycket tvärt om. Det är tyst hos mig.

Satte i mitt gamla sim-kort idag och visst hade jag fått ett nytt sms från idioten. Nått om att om jag inte hade hans nummer så hade jag det där istället för att fråga F om det... Jag har frågat F om hans nr, inte efter idiotens. Smarta killar det där må jag säga!

Jag och Stella haft en jättebra dag med Micke och hans 2 kids. Lekt och busat, blivit bjudna på lunch och kaffe. Nu tog Stella en powernap så hon orkar följa med oss och köpa köksbord och stolar när Johan slutat jobbet.

Igår fick jag en skitfin superduperstekpanna av min älskling. Vi skulle ju inte köpa några julklappar till varann men han kom med en iaf. Jag behövde verkligen en ny stekpanna så ni kan ju gissa vem som blev glad. Speciellt eftersom det är en vettig gåva som kommer hålla i år, för så är det ju med kvalité.

 

God fortsättning finingar!


God Jul

Sitter hos mamma och Putte och saknar mina älsklingar. Johan jobbar och lär väl inte få komma ifrån jobbet i tid ens dan före dopparedan. Stella är hos sin pappa men henne hämtar jag imorgon innan vi åker och firar jul hos mamma och Putte. Johan ska vara med och fira imorgon, det känns bra.
Han är så go min älskade pojkvän även om vi har våra smågnabb. Vi tänker väldigt olika i en del frågor men vi pratar om dem och vi reder alltid ut allt. Antar att det är så man växer samman mer helt enkelt.
Johan flyttade förra veckan så nu bor han i samma trapp som brorsan. En jättefin lägenhet, helt ny och fräsch. Ikväll ska vi ha uppesittarkväll här hos mamma och vi ska promenera hem på nattkvisten sen.
Fick godkänt på min rapport idag så nu är det examinationen som ska bli klar till 3 januari. Har skrivit på den igår och idag och skrapat ihop 3 sidor hittills.
Ja god jul på er!
Kram
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006