<3


Var jag där, hade jag kul?

Har haft en händelserik lördag och det känns idag vill jag lova. Massa roliga människor och en hel del sprit :P
Jag mår ändå rätt ok idag så jag ska väl inte klaga på det heller. Det enda som är jobbigt är ju att söndagar egentligen borde vara officiella "ligga-i-soffan-och-spona-hela-dagen-dagar" men det är ju inte så lockande när jag bara haft dambesök idag, haha.

Det hade gått bra för dottern att sova hos morfar så det känns skönt. Då vet man att det finns 2 ställen hon kan sova över på utan problem.

Har pratat med dejten nyss och det lutar mot att jag åker dit på torsdag eller i helgen beroende på om han skulle på nått skotergrejs eller inte. Jag hoppas såklart på inte ;)

Nehej, nu dusch och sen sova. Tråkmåndag imorrn ju och jag har en hel del snöskottning att ta itu med när S är på dagis.
Kram

Japp...

Då var jag på hemmaplan igen och har haft ännu en bra dag. Har hängt med min älskade lillasyster som jag inte sett på en månad och vi hade en hel del att ta igen ♥ På eftermiddan hämtade jag min älskade lilla dotter hos sin pappa. Hon vart så glad att se mig, och jag att se henne.

Vi åkte och fikade lite hos grannen som ville ha lite update om dejten. Ja, vad ska jag säga... Jag har små citronfjärilar i magen :D Hoppas att jag får se honom väldigt snart igen!

Efter kaffet åkte vi till S morfar och hans fru. Fick god mat och lite sällskap och kom väl hem runt 21 så lilltjejen var supertrött och fick välling och hopp i säng på en gång nästan.

Imorgon ska S sova hos morfar och I för första gången så jag ska passa på att gå ut. Men det verkar svårt att få nån att hänga med. Antingen ska dom på den andra krogen jag inte vill till eller så ska dom ut nån annanstans. Vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Var ju uppe i ottan med en viss snygging ;)


Kram

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006