Gäsp

2,5 timme kvar på min 3e och sista natt för den här gången. Lär då minst tjänat 3 lax extra i bara ob-tillägg den här helgen. De pengarna är redan öronmärkta till en tvättmaskin och en tumlare. Det är något vi verkligen behöver. Snart får jag köra hem till min älskling och krypa ner brevid honom (om han inte somnat på soffan som vanligt då) Stella ska jag hämta hos hennes morfar när jag sovit klart. Få se vad för skoj vi ska hitta på idag då. Ska nog bli soligt och fint idag med :)

Bara för att...

...jag tänkte sluta blogga kom det ett litet infall att skriva.
Har jobbat min första natt på Rättspsykiatriska i Säter och det gick finemang. Klirr i kassan nu när man jobbar storhelg, det är inte fy skam det.

Imorrn kommer bejb hem efter 5 dagars jobb utomsocknes. Saknar honom som tusan och jag lär ju pussa honom sönder och samman :)

Är hos mamma och P en sväng innan jag ska åka och jobba natt nr 2. Ska få lite mat i magen så man är ju lite bortskämd såhär som gräsänka.

På onsdag kommer darlings 2 vänner och skall bo hos oss under Peace & Love. Grabbarna ska jobba som scenvakter under festivalen så jag lär ju inte se mitt stora hjärta så värst mycket under helgen.

Lillkorven är hemma med, men hon ska få sova hos sin morfar och I en natt så jag kan gå på lite fest jag med. Skönt med världens bästa föräldrar som ställer upp och hjälper mig.

Kram


Ällä?

Jag är en enkel kvinna och försöker sköta mig men alla som jag känner gör en å annan grej.
Ibland så är det jobbigt att vara lugn å fin när alla runt omkring mig dom uppför sig som svin.
Jag går den smala vägen i sanningens armé fast alla andra lever som jävla rövare.
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006