Dagen efter

Fest igår här hemma. Askul och ganska blött :P
Mår prima idag och som alltid nu för tiden så slipper jag till och med att bli bakis.
Darling har plockat ihop här hemma så det ser inte ens ut som det va fest igår. Superskönt och pluspoäng till min älskling ♥

Annars har det inhandlats flyttkartonger så det ska väl börja plockas lite här hemma. Flytta är aldrig kul men det är ett bra tillfälle att rensa iaf.

Nu blir det nog lite glass och jordgubbar. Efterrätten vi skulle ätit igår, men som ingen kom ihåg :P
Kram

Blä!

Är mest bara less och trött på allt idag. Mens, tjafs med älskling, missförstånd, talar olika språk och allt skit som hör till. Som grädde på moset har jag tvättid samtidigt som jag ska planera Stellas tider på dagis, hos mig och hos sin pappa. Min blivande sambo lyser med sin frånvaro precis då jag behöver hans hjälp som mest. Blädag!

Fint som snus

Jag mår bra. Livet börjar rulla på och om mindre än en månad börjar jag jobba. Hur ska man få ihop heltidsarbete i skift, 3 mil hemifrån med en liten tösabit? Hennes pappa ska också jobba i sommar och han kommer mer eller mindre bara arbeta eftermiddagar och nätter. HUR SKA DET GÅ IHOP?

Hennes pappa har ju inte sin familj här = ingen barnvakt. Jag har ju min familj såklart men alla jobbar ju och kan ju inte släppa allt för det. Måste få mitt schema nu snart så man kan se om det kommer bli total katastrof eller kanske går det att pussla. Hoppas på det sistnämnda... som fan!

Nu har renoveringen i huset börjat iaf. Har grundat och målat hallen en vända. Det blir en ljus äggskalsnyans som kommer bli bra mycket bättre än den där terracotta-brun-kräkiga nyansen som var innan. Sen ska tösernas rum målas med, men har inte bestämt nyans ännu.

I vårt sovrum tänkte vi ju nöjda oss, men vi blir mer och mer sugna på att göra om ändå. Har hittat en tokfin tapet på Rusta som vi funderar på som fond.

 

Nej, nu är det nog för idag.

Kram på er :)

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006