Vad är det för fel?

I 3 dagar har jag haft en sjuhelvetes huvudvärk som kommit och gått. Har funderat på om det är "sockerabstinens" då jag mer eller mindre uteslutit alla kolhydrater i min kost. Kanske dricker jag för lite, men det tycker jag inte att jag gör riktigt heller. Sen att man drömmer sjuka drömmar varje natt och har svårt för att varva ner och somna gör saken kanske inte bättre.

Jag drömmer om dig varje natt ska du veta. Och de första 30 sekunderna efter jag vaknat är jag glad och harmonisk, ända tills jag kommer på att det inte är på riktigt. Trodde inte att det skulle bli såhär svårt ju!

Jag övar

Det här med att vara ensam och singel är inget jag har utövat mycket i mina dar. Jag övar helt enkelt! Det slog mig idag att jag har hela min barnfria helg så gott som oplanerad och det kändes sjukt ovant. Jag kan hitta på precis vad som faller mig in och det skrämmer mig lite. Vad ska jag göra då?

Min syster och en av mina bästa vänner drar till Sälen.
Har blivit bjuden på fest i grannstan iofs.
JLT spelar på S2 imorrn.

Allt kostar pengar och sånna har inte jag den här skitmånaden!


Lycka!

Alla människor strävar efter lyckan. Många tror att man bli lycklig genom andra. Att man blir lycklig genom sina barn eller kanske sina respektive. Det har jag också trott, men fan va fel jag haft. Den enda som kan göra dig lycklig är du själv och det är du själv som också har ansvaret för din egen lycka. Självklart tror jag ju att man blir lycklig av att se sina barn utvecklas och så vidare, men du kan inte bli genuint lycklig genom en annan människa utom dig själv.

Jag behöver lära mig det fullt ut så nu ska jag lära känna mig själv från grunden, lära mig tolka mina signaler och viktigaste av allt, att bryta de mönster jag inte mår bra av och som jag inte är stolt över. Göra mitt bästa varje dag, i varje situation. Värna om min familj och mina vänner. Ge allt och lite till för min älskade, underbara dotter.

Att få se dig växa upp är för mig magiskt.
Jag älskar dig!

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006