Blä!

Blä blä blä blä blä
Blä! Begravning i morgon :(


Suck!

Tröttsamt när måendet och humöret åker bergochdalbana. Jag har ätit medicin ett tag men tyckte jag mådde bättre så jag slutade. Nu börjar jag dala igen och det är så sjukt jävla drygt!


Orkar inte!


Hej

Mitt i allt elände gick jag och vart kär. Han heter Morgan och är nog lätt den goaste och snällaste kille jag träffat. Han gör saker för mig ingen annan kille någonsin gjort. Han fanns för mig genom hela helvetesveckan med brorsan på IVA och han kom ner kvällen efter och sov med mig just för att jag inte skulle behöva vara själv.

Han tankar min bil för att jag ska kunna åka upp och träffa honom. Han bjuder på middagar och igår kväll när jag kom hit hade han gjort räkmackor just för att jag i helgen pratade om att det var så längesen jag åt det. Han hör av sig ofta och han ser verkligen till att jag har det bra och att jag mår bra. Han bjöd mig och Stella på Tomteland och han har köpt otal paket cigg till mig nu när jag haft det jävligt knapert.

Nu åkte han nyss tillbaka till jobbet. Han kom hem och käkade lunch med mig och myste innan han var tvungen att åka igen. Jag och Morgan har ju pratat på nätet i över ett halvår innan vi ens sågs första gången. Vi har setts säkert 5-6 gånger innan vi ens diskuterade förhållande och det känns skitbra. Han stressar mig inte och det är skönt. Jag har varit jävligt skeptisk till karlar och förhållande och tyckte faktiskt att det var skönt att vara själv. Tills han kom och visade att det faktiskt finns BRA killar också.

Jag vart övertygad när han verkligen gjorde allt för mig när Pelle dog. En sån kille har jag aldrig träffat förr och om jag ska vara ärlig så hade jag aldrig blivit kär i honom om det var för ett år sen. Då hade jag tyckt att han är för snäll och inte min typ alls. Men jag har omvärderat vad som är viktigt i livet och för första gången i mitt liv har jag en kille som tar hand om mig och inte tvärt om. Det är ovant vill jag lova, men som min mamma sa: "Det kan du väl vänja dig vid med tiden?" Jo, jag börjar faktiskt kunna uppskatta det faktiskt.

image description

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006