Jag älskar tydligen mig själv

"Om du befinner dig i en situation tillsamman s med en verkligt negativ person som inte vill förändras, krävs det av dig att du älskar dig själv tillräckligt för att ta sig därifrån"

Festival!

Jajjemän gott folk. Nu har Peace & Love dragit igång i min stad. Mycket folk och trafik vill jag lova. Det tog 15-20 min att ta sig från punkt A till B, en sträcka som annars tar 5 min. Har inhandlat öl, trots att jag inte dricker öl, haha. Men jag tänkte att det är bättre att dricka det än rödvin som man mest blir mosig och trött av. Festivalöla med andra ord.

Skulle köpa ett par brallor och ett linne jag spanat på innan, festivalen till ära idag, men brallorna satt fan inte bra så det vart bara linnet. Får väl se vad man slänger på sig för nått.

Ska ju jobba ons, tors och fredag men ska gå alla dagar ändå. Blir väl riktig fest fredag och lördag. Tänkte ta med mig Stella på Kapten Röd på lördagen iaf, så hon också får festivala lite. 2009 va vi ju på Promoe, jag lillkorv och en vän med son. Det va mysigt.

Livet känns ljusare nu och det var precis det jag hoppades skulle ske till P&L började. Tjoho!


Låg.

Vad fyller folk sina liv med egentligen? Vad gör man när det känns mest tomt och meningslöst? Skaffar man sig en hobby som man senare tröttnar på? Att göra saker man tänkt på länge, som man ältat och legat sömnlös över är kanske bra. Känslan av frustration som ligger där över en som en surt luktade tung ful filt, den är inte kul. Just nu känns det som man bara går och väntar, men i väntan på vadå? Såna där dagar då det känns som jag irriterar hela världen och ingen blir nöjd. Jag försöker va bra, trevlig och tillmötesgående men vissa saker får mig att stänga av lite för att orka med. Personer jag inte behöver i mitt liv har börjat cirkulera i stan, personer jag trodde jag haft en bra relation med har bara vänt på en 5-öring och anklagar mig för än det ena, än det andra. Det jävliga är att jag är tvungen att ha denna människa i mitt liv oavsett hur mycket negativ energi jag får stå ut med. Låg var ordet!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006