Har nog släppt!

Det har nog sjunkit in nu det här med att det inte blir vi. Så jävla synd då jag vet att det kunde blivit något riktigt fint. Nu är det vi har inte fy skam heller såklart. Vänskap håller nog längre än kärlek, iaf enligt vår erfarenhet. Lets move on med din hand i min som de nära vänner vi är! :)


Klokt

"DEN DAGEN DU BESTÄMMER DIG FÖR ATT SKAFFA BARN
BESTÄMMER DU DIG FÖR ATT HA DITT HJÄRTA SPRINGANDES UTANFÖR DIN KROPP FÖR RESTEN AV DITT LIV."

Hur fan kunde det bli så fel egentligen?

(Saxat ur Martins (stellas pappa, min fd make) Lunarblogg 3 Oktober 2006)


Ok nu är det mycket på G asså.. helt jävla otroligt igentligen, jag ska gifta mig :O hehe det känns rätt overkligt om jag ska vara ärlig men planerna e i full rullning och datumet är satt till den 25e augusti 2007.. men jag e inte det minsta orolig för jag ska ju gifta mig med världens vackraste, snällaste och underbaraste dalkulla :D .. jag är otroligt stolt och jag känner att Sara är "the one" hehe det är underligt hur man kan ändra sin inställning så snabbt, innan jag träffade sara så sa jag att jag ska fan aldrig gifta mig någonsin. men underskatta inte äkta kärlek!!!

vill bara säga att jag är såå jävla kär, och lycklig med dig sara och det är därför jag skriver denna dagboken. det är ju inte så ofta jag får för mig att skriva här men jag fick ett sånt där "kärleksfnatt" och en sån där varm känsla i hela kroppen. hjärtat lär nog hoppat över att slag åxå.. jag älskar dig över allt annat på denna jorden, men inte ens med dom orden kan jag beskriva hur mycket jag igentligen känner för dig..
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006