This sucks big time!

Har en hel del att plugga nu men jag förmår mig lingon inte bara att ta tag i det. Jag har börjat men har knappt kommit någon vart. Är så less på det men kan och tänker inte ge upp! Ändå tar jag inte tag i det. Hjälp!


Jag vet ju!

Jag vet ju precis hur jag funkar, bara jag stannar upp och tänker efter lite. Jag vet att jag alltid har lite bråttom och jag har också just lärt mig att jag nog är godtrogen också. Man vill ju inte tro det värsta om folk, men det är kanske lika bra att göra det så man slipper bli besviken hela jävla tiden.

Jag vill inte tro att det är mitt fel att jag träffade mytomanen, utan att det var ren jävla slump. För jag vägrar ge upp och börja på ruta ett igen när det kommer till min personliga utveckling. Jag vet att jag har utvecklats och förändrats och det till det bättre.

Jag har också förstått att jag fortfarande är rätt skadad av tidigare förhållanden. Tex så har jag en grym jävla försvarsställning om jag blir kritiserad. Jag som innan varit rätt bra på att kunna ta kritik och använda den konstruktivt. Nu sätter jag alla taggar utåt och blir döv för vad som egentligen sägs.

Jag är livrädd för känslor och vill inte känna någonting för någon mer. Eller, vill och vill. Klar jag vill, men jag vågar inte för då kan jag bli sårad och det vågar jag inte riskera mer. Jag pallar heller inte med några krav som en kille eller ett förhållande skulle ställa på mig. Nej jag håller mig på avstånd jag.Mytoman

Träffade en kille som va så jävla bra!
Vi dejtade och vart sen ett par.
Det visade sig rätt snart att han var stans största mytoman!
Mytomani är konstigt nog inte en diagnos inom psykiatrin, men det är väl en form av tvångssyndrom.
Ett tvång och behov av att ljuga om ALLT!
Tex att hans pappa krockat påväg till oss!
Eller att han fått en liten hjärnblödning när han ramlade ner från sängen!!!

Hör ni?! IDIOT är vad han är och jag hoppas för hans skull att vi inte kommer springa på varann på stan, och jag kommer varna hela jävla världen för dig "LaCreutz"


It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention

I'm not your toy

This isn't another girl meets boy
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006