Work work

Jobbat 9.30-20.00 på hospitalet idag. Blir samma pass torsdag och fredag med. Har gått bra men lite segt emellanåt och nästan bara vikarier.

Sover hos mamma & P inatt med lilltjejen. Hon har feber och hosta men sover gott i sängen brevid mig.

Saknar min karl massor idag, nu är det bara 2 dagar tills vi ses igen. Går det som vi vill kommer han med sista tåget på fredag kväll.

Min älskade moster med man kommer till stan i helgen så lite tid med dem ska vi allt spendera innan vi åker upp till Mora igen.

Nu ska jag ringa och säga god natt till världens finaste kille och sen vila mina gröna några timmar.

Sov gott!


Funtasma Danity-420

Någon som vill fynda helt sprillans nya Danitys i svart satin och spets? Stl 40-41. Sjukt snygga men tyvärr för stora åt mig. Har bara provat dem inomhus och har förvarats i kartong.
Klackhöjd: 9,89cm
Nypriset är 860kr
Jag tar bara 300kr!


Ett steg framåt

Idag skrev min älskade M på kontraktet till vår nya lya. 97kvm med 4 rok, ett badrum, en mindre toalett, liten tvättstuga, balkong och egen liten tomtplätt på fram och baksida. Så förhoppningsvis får han sin lya uthyrd väldigt snabbt iom bostadsbristen där uppe. Vår nya lya står tom från och med torsdag så det kan bli flytt när som helst fram till 1 maj.

Jag ska inte sälja min lägenhet utan ha den kvar iom lilltösen som har dagis och sin pappa här i stan + att jag ska jobba på hospitalet hela sommaren.

Med andra ord blir vi halvtidssambos och det känns inte alls dumt ändå. Barnen går i första hand så därför vart denna lösning det bästa. Men det kommer ändå vara lika mycket mitt vårt där uppe hos M och kidsen.

Nu går jag och planerar, inspireras, letar, fyndar och funderar på inredning av dessa 97 kvm. Det är inte bara ett barnrum som ska göras funktionellt och mysigt, utan två (tre).

Kan också avslöja att jag numera går under benämningen fästmö sedan 25/2.
Iiihhh! <3

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006