Wroom

Igår körde jag hoj drygt 3 mil. Morgan satt bak på bönpallen och såg söt ut. Han är en toppenlärare, helt klart.
 
I tisdags vart det en spontantur med älsklingen till Gävle. Det vart inköp av hojkläder till mig och sen middagsdejt med bästa, finaste och goaste Hanna och Nova. Fan vad jag önskar vi bodde i samma stad! Trevligt sällskap som sagt och fina fynd på H&M och Carlings. Btw så är Carlings i Valbo way mycket bättre än hemma. 
 
I morgon bitti toktidigt åker Stella till Gotland med morfar och hans fru. Min vecka med Stella började idag och de kommer hem
På lördag kväll när jap jobbar. Alltså får jag inte träffa henne på hela veckan och när hon är hemma igen är det hennes pappavecka. Bajs rent ut sagt!
 
I morrn ska vi agera flyttkarlar åt svägerskan och hennes familj som köpt kåk. Nu blir det en öl och film.
Kram

Hej igen

Saknar att ha rutin i bloggskrivningen. Har det senaste halvåret varit hemma hos killen 10 mil hemifrån än hemma. Jag har inte haft med min dator dit många gånger men brukar oftast blogga från mobilen via mobilappen. Nu när jag kör på nya bloggverktyget kan man inte logga in via appen och bekväm som man är så blir det dåligt med bloggande. Nu jobbar jag heltid på schema och kommer spendera mer tid hemma och kommer blogga mer, det lovar jag.

Just nu...

I måndags började mitt sommarvik på avd 32, rättspsyk. Känns ok, inte mer. Tänk att det ska jobba så bittra och trötta människor med så sjuka patienter. Sorgligt!
 
Ska ha mens när som helst så min PMS är egentligen på topp just nu.Tabletterna jag käkar funkar riktigt bra men inte 100% nöjd. Antar att jag får vara nöjd såhär.
 
Min dåliga hy är bra mycket finare nu med mindre acne och pormaskar. Duac-krämen är väl värt sin vikt i guld. Äntligen finnfri!
 
Jobb hela midsommarhelgen men får låna Stella trots att det är hennes pappas vecka, för lite midsommarmiddag hos mamma/mormor och P. Gött ska det bli!
 
Glad midsommar!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006