Yes!

Imorgon kommer älsklingen hem efter 10 dagar borta på jobb. På fredag kl 8 får vi nyckeln till nya lägenheten!

Det har strulat med pengar denna månad pga fitthoran till a-kasa i kombo med detta lands jävla kukhelvetes lagstiftning, MEN jag får iaf förskott på en halv månadslön + slutlön från rättspsyk så vi borde klara oss. Lite trist med dubbla hyror bara, men det var ju inget vi inte visste om innan.

Längtar efter att få inreda nya lyan nu men skulle vilja måla/tapetsera vardagsrummet först. Får se om man får råd med det nästa månad. På bilderna ser ni tapeterna som sitter där nu (möblerna är förra hyresgästernas) Not my cup of tea!

Nu sova, jobb i morrn som för övrigt funkar skitbra! Kram


Blogg.se + Instagram = Sant!

Nu kan man infoga sina Instagrambilder i bloggen hur enkelt som helst med blogg.se. Det gillar jag! Har provat blogga med flera olika bloggverktyg under åren (sedan 2007) och har alltid kommit tillbaka till bloggesse ändå. Den enda jag verkligen gillade var Wordpress, men för att kunna bygga designer och sånt var man tvungen att ha ett dyrt designprogram. Ej ok!

Vaknade med halsont och nyser här hemma. Har i vanlig ordning inte tid med sjuka. Haft 3 dagars intro hos en kvinna med psykiskt funktionshinder och det har gått skitbra. Idag blir det troligtvis intro på någon av kommunens gruppboenden/stödboenden för personer med psykiska funktionshinder. Jag har alltså fått jobb som uska/pers.ass i bemanningspoolen i min hemkommun. Jag kommer jobba på massor med olika ställen men har min månadslön och kommer jobba heltid. Ett flexibelt och omväxlande arbete med andra ord. Jag fick nästan 3000kr mer i lön (OB ej inräknat) inom kommunen än vad jag tjänat i psykiatrin hos Landstinget. Hejja mig!

Nu ska jag och Flora dra till Hedemora och besikta bilen. Snälla goa besiktningsgubbe/gumma, var snäll nu!

Första dagen på nya jobbet

Allt flyter på fint hittills och till min glada överraskning jobbar min faster på ett av ställena jag ska vara på. Kul :) Saknar Stella och Flora idag. Stella kommer på fredag och Flora hämtar jag ikväll hos mamma. Sitter och drömmer mig bort i IKEA-katalogen. Vill ha, vill ha, vill ha!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006