I morgon

Imorgon fyller gubben min hela 36 år och ett stort rosa paket med svarta snören väntar. Tänkte smyga upp, väcka Stella, koka kaffe och servera det med paket på sängen. Då borde han bli glad.

I morgon ska vi också till kapellet och provspela en cd vi ska ha med på vigseln. Sen ska vi inhandla det sista innan bröllopet i form av mat, sprit och blommorna till buketten.

Borde kanske börja packa inför Turkiet också, det är ju dags natten mot måndag.

Kram


Dagens

Lämnat lillstumpan på dagis och när jag skulle gå sa hon att hon hade ont på en fläck i huvudet. Hittade en fästing som bitit sig fast i hårbotten ovanför ena örat. Drog bort den snabbt och lätt för den hade tack och lov inte bitit sig fast riktigt än. Vart ett milimiterstort litet sår bara. Nu får jag hålla koll så att rodnaden försvinner inom några dagar, annars blir det en tur till vårdcentralen.
 
Har nyss bränt en CD inför vigseln. Måste bara ringa kyrkvaktmästaren för att få provspela den innan, så vi inte står där med ERROR på dagen D.
 
 

Intervju och 4 dagar kvar

Idag drog jag iväg mot intervju del 2. Fick träffa chefen och också killen som är högsta hönset på på plock & packavdelningen där jag förhoppningsvis kommer börja jobba den 10 september. Allt kändes bra och jag fick positiva vibbar av killarna och hela företaget. Jag vill ha detta jobb!
 
4 dagar kvar till bröllop och jag tror jag har det mesta under kontroll. Det som är mest pissigt är ju att den andra hälften är borta på jobb mest jämt så det blir jag som får planera, fundera och fixa. Känner mig tyvärr lite ensam i detta stora ibland. Han kommer iaf hem i morgon (en dag tidigare än vanligt) för att vi ska hinna med det sista så som handling och matlagning.
 
På fredag får vi nyckeln till festlokalen så vi får väl spendera fredag kväll med att duka. Jag ska också bida buketten, 2 corsage och 2 småbuketter. Ska också baka en kladdkaka till alla kids som inte äter tårta. Måste kolla om det finns vita dukar, alt vita underlakan till borden med.
 
Tiden går!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006