Jag är manisk

Just nu tänker jag på det varje vaken timme, jag drömmer om det på nätterna och jag pratar om det med alla som orkar höra. Om vad? Jo, Roller Derby!
 
Jag är så galet ivrig att skicka iväg min beställning på utrustning och håller tummarna på att jag får beställa ihop med några ur laget så att frakten blir gratis. Jag längtar så sjukt mycket på att få vingla omkring där på mina rullskrillor och slå mig gul och blå.
 
I morgon skall jag få träffa de flesta ur laget för första gången. 2 av dem har jag träffat förr och är lite bekant med en av tjejerna. Vi ska ha möte på bibblan här i stan och jag är redan lite nervös
 

1 år förlovade

 
Älskar dig gärna 1 år till

Hellå Söndag

Gubben jobbar hela dagen idag och jag har alla tre kidsen hemma. Har varit Rebellmorsa idag och gjort rosa pannkakor till lunch. Solen skiner och det är nästan vårkäsla när man går ut. Ska ta med rastlösa ungar ut på en pomenad om ett tag. Vill bli av med min huvudvärk som jag haft nästan hela dagen.
 
Ikväll ska Stella på simskolan och jag får ta med Niklas och Frida dit med. Förra gången höll jag på att smälta bort för värmen och fukten i simhallen. Tar linne på mig denna gång.
 
Är ledig i morgon. Känns lyxigt att ha en ledig måndag faktiskt. I morgon firar även jag och M 1 år som förlovade, tiden går fort när man har kul.
 
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006