2 dagar

På söndag kommer M äntligen hem från Sollefteå, som jag längtar. Jag måste bara jobba 9.30-20.00 i morgon och 7.00-16.30 på söndag innan vi ses här hemma. Hoppas dagarna går fort!


Paniiik!

Hittade ju en bröllopsklänning på Halens.se av alla ställen. Den var enkel, ändå stilfull och inte allt för gulligull. Halterneck, med silverdetaljer + att den är vit. Ja ni läste rätt, den är VIT! Jag fick hur som helst hem klänningen för ett par veckor sedan och den var riktigt fin men såklart för stor. Skickade tillbaka den för byte av storlek och fick nu på kvällen mejl om att storleken jag ville byta till var slutsåld. Fan! Fick lite panik eftersom jag ändå har letat runt på nätet efter klänning flera timmar utan resultat, tills jag hittade denna. Jag vill inte lägga ut en förmögenhet på en klänning jag förmodligen aldrig kommer använda igen. Sen har jag ärligt talat väldigt svårt att hitta kläder över lag med min storlek, det hjälper ju inte.
 
Efter massa svordomar och ledsen min började jag att leta efter en ny klänning, men ingen var ju i min smak eller tillräckligt lång. Jag vägrar ha en klänning som inte är knälång, eller nästintill iaf. Men där inne på bubbleroom hittade jag exakt samma klänning som på Halens, men för ett lite högre pris. Kollade storlekarna och enligt sidan fanns den jag ville ha i lager. Tjoff, så var den beställd igen!
 
Pustar ut och inväntar leverans.

Glöm inte!

Nu när bloggen numera är låst så kommer ju inte mina uppdateringar med i bloglovin längre. Hade inte ens själv tänkt på det förrän idag. Så är ni som jag (som glömmer saker väääldigt lätt) och använder bloglovin till att läsa alla bloggar jag följer (utom en låst) så får ni komma ihåg att kika in här själva. Kram
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006