Jag är feg!

Nu ska jag vara ärlig. Jag har ännu inte vågat mig på att rulla utomhus på asfalt ännu. Jag skäms lite faktiskt, för jag är feg. Feg för att mina flash backs från barndomen med uppskrubbade knän, grusiga sår och blod gör sig påminda. Jag vill fan inte slå mig! Men jag måste ju för fan rulla, så jag måste fejsa mina inre fega demoner och åka.


Bra start!

Vaknade innan väckarklockan ens ringt, av att hunden spyr. Hon hinner spy två gånger och självklart båda gångerna på två olika mattor. Varför!? Varför inte spy på naket golv?

Bra start på dagen!


Midsommar

Nattjobb hela helgen och har redan gjort mer än halva natt nr 2 av 3. Är mycket piggare inatt än igår faktiskt, trots att jag sov dåligt. Dricker sista koppen kaffe för denna natt och hoppas de sista 3,5 timmarna går snabbt.

Ang att flytta bloggen till gamla adressen... Det har inte hänt något alls med de planerna ännu. Har haft fullt upp med jobbet, familjen och roller derbyn faktiskt.

Jag vart faktiskt nominerad till ny ordförande i vår roller derbyförening för några veckor sedan, men det vart inte jag denna gång. Ganska skönt ändå faktiskt, för jag vill gärna att min sambo ska få bättre och mer regelbundna jobbtider så vi får mer rutin på vardagen först.

Senaste veckan har det hänt en hel del roliga saker för oss och jag har fått nya saker att se fram mot, men mer om det får ni veta längre fram ;)

Kram på er!

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006