Peace & Love går i graven

Jag har lyssnat på Depeche Mode sedan de första åren av 90-talet. Har sett David Gahan på Roskilde en gång, men nu äntligen, äntligen skulle jag få se mina största idoler live, HEMMA I MIN STAD! Nu är det endast en dröm och jag känner mig faktiskt besviken, ledsen och tom. Känns inte som något annat alternativ kan släta över detta riktigt, så stort var detta för mig.


Jaaaa & Neeeej

Projektarbetet är äntligen klart och inlämnat, till och med 4 dagar för tidigt! Känns fint som snus, yes!

En av mina plates på rullskridskorna gick av på träningen i kväll och det suger getröv! Jag har inte råd med nya aluminiumplates denna månad ju :(

Crap!


Tankar

Tror faktiskt projektarbetet går skapligt bra ändå. Mycket bttre än jag ens trott att det skulle, vilket är så galet skönt. Har just skickat in det för handledning igen, för som det känns nu så vet jag inte vad mer jag ska skriva i det.
 
Igår tog vi premiärtur på cykel, jag, M, Stella och Flora. Vi cyklade till vattenparken och matade karparna och en och annan fågel. Det började regna när vi var där så det blev ingen lång sväng och det är tur vi bor nära så vi inte vart dyblöta.
 
Stella fick välja själv idag om hon ville på dagis eller vara ledig. Hon valde dagis och det känns bra tycker jag. Periodvis har hon inte velat vara där alls, utan bara hemma med mig.
 
I helgen är det medeltidsmarknad i Leksand, så vi får se om vi hinner med en sväng dit. Förra året vart det aldrig av pga jobb, men i år är vi lediga .
 
På söndag ska projektarbetet lämnas in och jag känner mig rätt lugn nu ändå. Kl 11 åker vi buss från station för en dygnskryssning med barnen. Det blir Birka Paradise denna gång, som ska vara frächare än Viking vi åkte sist. Ska bli så skönt att komma iväg en sväng.
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006