Pahaniiihk!

Detta hus som skulle bli så kul att renovera och göra till vårt. Detta hus fick också mig att börja gråta i söndags. Bara massa stress och frustration. Jag och M sliter på de enda timmar vi får över. Vardagsrummet från helvetet har jag skrapat tapeter i säkert 24 timmar sammanlagt och då är 1 väggjävel klar! Nu har vi bestämt oss för att köra "täckväv" i resten av vardagsrummet + vårt sovrum. Detta kommer ske i helgen så planen är att få väggarna i båda rum tapetsetade innan vi ger upp för helgen på söndag. M ska flytspackla badrumsgolvet en gång till och ev spackla och måla taket där inne. Svärmor och förhoppningsvis min mamma kommer till oss för att hjälpa till. Nu jävlar ska saker hända! 
Fy i helvete

Är på sånt dåligt humör idag. Fick höra att M stannar en extra dag borta på jobb och i morse runt 6 var Stella febrig. Det vart alltså VAB och själv mår jag inte heller jättebra men vågar inte känna efter.

Dessutom har vi skitmycket att göra i huset och M kommer hem någon gång på lördagen. Sen blir vi inte barnlediga i helgen endå som det var sagt så denna renovering gör mig sjukt stressad.

Sen har jag kört modifast i 9 dagar nu och idag åt jag en ceasarsallad. Fy fan va gott! Och fy fan vad jag hatar dessa jävla soppor. Har typ 2 kg kvar att gå ner och jag vill bara skita i allt. 

Så summan av allt just idag är: bajs!

VAB

En febrig tös här hemma idag. Jag själv som också var sjuk halva förra veckan. Den 21 är jag sjukskriven igen för operation. Blir mycket frånvaro men hoppas mina chefer ser hur bra det går istället för sjukskrivning och VAB. 
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006