Vad fan är det för fel på folk?

Hittade ett hus till uthyrning i stan. Jag mejlade eftersom telefonnumret inte funkade. Sen kom M på att det kanske var ett norskt nummer, och så var det. Han ringde upp och fick svar, men helt plötsligt i samtalet så säger hon att hon sitter tight till och ska ringa upp. 

Det går nån timme och sen ringer hon upp mig istället och vi hinner prata i 3 minuter innan hon gjorde likadant med mig. Hon skulle ringa upp, men när klockan var 22.30 och jag inte hört något så skickade jag ett sms där jag vad henne höra av sig som idag. Tror ni hon ringt? Nope!

Jävla konstigt folk det finns.

Igen!

Färgar håret IGEN! Färgade rött igår, men det blev mest orange. Nu kör jag i en lila nyans igen då jag trivts bra i det, trots att M inte tycker om det alls. 


Lägenhetstummar

Ja, här håller iaf jag lägenhetstummar. Har lagt intresseanmälan på 4 st 4 rok inne i stan. Får jag flytta "hem" igen kommer många av mina stressmoment att försvinna. Jag är iofs stresskänslig av naturen, men vissa saker kan jag inte släppa.

Jag som alltid älskat att tvätta, doften av nyttvättat har helt förlorat det. Tvättstugan ligger i källaren och tvätten luktar källare om jag hänger den på tork där nere. Så numera hänger jag tvätt i vardagsrummet och det känns så fail! 

Hönsen är heller inte så spännande längre tyvärr. Alltid kul med egna ägg och ljudet från flocken, men det är också mycket jobb. De ska kollas till 2-3 ggr/dag. Fylla på mat, vatten och mocka hönshus. Jag längtar nog in till stan lite för mycket tyvärr.


Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006