Se på fan!

För en kvart sen låg vi i sängen. 
De plingade på dörren. Utanför står en man jag inte känner. Jag frågade om jag kunde hjälpa honom? Ska sätta upp hängrännor säger han. Det vet vi inget om, sa jag. Nähä, fick jag till svar.

Så här sitter vi igen, utan den lilla viktiga detaljen som kallas information. En hyresvärd får inte bara klampa in utan att ha hyresgästens tillåtelse. Hade vi fått frågan så hade vi inte nekat dem, men nu blir man bara överkörd. Veckans gröna fynd

6-pack rosa pelargoner, fikonträd och hjärtan på tråd. Allt för ca 150kr!


Sjukskrivning

Är sjukskriven en vecka. Tänker inte gå in närmare på anledningen mer än att det känns riktigt jävla surt men samtidigt en lättnad.

Eftersom alla barn är hos sina andra föräldrar och gubben jobbar borta i veckorna, så tog jag och Flora tåget ner till honom i måndags kväll. Vill inte ligga ensam hemma utan hjälp i 4 dagar, då ligger jag hellre i husvagnen medan M jobbar. 

Fått lite roligare besked också. Får börja flytta grejer redan under juni månad. Det kommer underlätta mycket för oss. Längtar så galet mycket efter det nya huset. Det är så jävla fint. Och i stan. Och vitt. Och renoverat. Och nära till ALLT, ja förutom Mora då. 

Gubben min ska ta med mig till Åsby trädgård en sväng nu på lunchen. Jag ska få mig ett fikonträd (planta) som ska få bo på altanen fram tills flytt. 
Tycker bladen är så vackra. Är sugen på olivträd, citronträd och änglatrumpet också. Eftersom vi flyttar mitt i sommaren blir det bra med krukplanterade växter. 


Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006