Vad händer?

M åkte ner till Hallsta på jobb i måndags så jag, Stella och Flora har varit själva här hemma. Ovant att det är så tyst och lugnt men har ändå passat mig bra eftersom jag inte mår så bra just nu.

I måndags middag hade jag noll matlust, likaså igår vid frukosten. Magen var arg och ond hela dagen och aptiten helt borta. Har haft dov och jobbig huvudvärk i två hela dagar, där varken alvedon, ipren eller treo funkar. Som grädden på det är jag ofantligt trött. Fantiserar om att sjukanmäla mig varje morgon bara för att få sova och höll på att försova oss i går också. Sover minst 8h, så jag vet inte vad som är fel. Yrslig blir jag superlätt. Kan inte snurra runt ett helt varv utan att vilja lägga mig ner platt fall. Jag känner iaf inte igen min kropp alls just nu och det är inte kul.

I morgon jobbar jag sista dagen för denna vecka och på fredag åker vi upp för att hämta de två äldsta och sen vidare på deras kusins kalas. På lördag ska vi ta med kidsen på Borlänge marknad och sen hem till en arbetskamrat och fika efter det. På söndag ska vi på ännu ett kalas då det är min systerdotter som fyller 5.

Nu ska jag kolla till min lilla badnymf och se till att hon tvättar av sig och kliver ur badet.

Kommentarer
Postat av: Chathrine

Gravid ?

Svar: Nej
Soya

2015-04-18 ★ 00:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0