Vinden har vänt

Jag mår så himla mycket bättre nu för tiden.

Vi ska flytta hem till stan igen. Gått ner till 50% på jobbet. Skolan går bättre. Vi ska på en underbar resa till Mallorca i sommar. Min vikt har stabiliserat sig. Har rensat bort och kastat massor med saker. Har lyckats spara lite pengar. Blivit mer social. Har 4 veckors betald semester i sommar.

Ja, en del väldigt jobbiga och pissiga grejer händer också, men jag vet att det kommer bli det bästa för den det berör mest, och det är huvudsaken.

Stella som är det enda barnet hemma över påsk, fick gå på äggjakt efter lunch idag. Vi skrev olika ledtrådar som hon fick klura ut. Hon tyckte det var superkul och var duktig. 

Har firat lite påsk hos pappa och hans fru idag. Fikat gott och barnen fick gå tipspromenad med en fin påskhare i choklad som pris till alla. Stellas bonuskusiner var också där och de lekte järnet hela tiden. Det är bland annat dem vi ska till Mallorca med i sommar. 

I morgon ska vi på påskmiddag hemma hos mamma och hennes man. Ska bli gött, är sugen på sill. 

I morgon ska vi hoppas på vinst, för vi ska spela bingolotto. Inte det roligaste man kan hitta på men hoppet är det sista som överger oss :)

Glad Påsk!


Kommentarer
Postat av: Devinia

Underbart att det vänder för dig och att du kan fokusera på det positiva även om det händer pissiga grejer. Du förtjänar att må bra efter all skit ♥

Svar: Du är då för go. Tack, det tycker jag med! ❤️
Soya

2015-04-05 ★ 18:51:27
URL: http://devinia.for.me
Postat av: Linn

Hej,

Vill bara tipsa dig om Bamba.se's tävling för bloggare där det lottas ut 150 goodiebags med massa barnprodukter och leksaker. Läs mer här om hur du är med och tävlar: http://admin.getanewsletter.com/s/landing/Ab54sR/

2015-04-07 ★ 08:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0