Jag orkar inte

Fick just veta att jag fick IG på hemtentan i anatomi. Känner bara spontant att nu lägger jag ner skiten, jag orkar inte mer. Fick göra omtenta förra gången med, för jag varken hinner eller orkar med skolan riktigt. Jag jobbar 80%, har 1,5h resväg till och från jobbet. Jag har familj och djur och jag pluggar samtisdigt 100%. Även jag som är dålig på matte, ser att det inte går ihop. Just nu är det väldigt mycket annat som händer i mitt liv, som jag inte tänker gå närmare in på. Men min energi är slut, jag vill inte mer. Orkar inte!
 
 
 
 

Dagens besvikelse

Jahopp, då har tatueraren hört av sig och vill skjuta på tiden pga ryggproblem. Blev både trött och besviken nu, jag som ville få klar min vänsterarm nu en gång för alla. Önskar pengarna inte hade någon betydelse så jag kunde gå till mina två drömtatuerare istället. Johanna Thor på Bluebird Tattoo i Västerås och Karina Gratieri på Majestic Tattoo i Örebro. Ekonomiska bidrag och presentkort hos dessa damer emottages tacksamt! ;)i

Sjukdomskänsla innan mens

För ett bra tag sedan diskuterade jag och en bekant detta i en facebookgrupp. Hon frågade om fler kände sjukdomskänslor precis innan mens, men att det aldrig bröt ut.
Jag svarade henne att jag upplevde samma sak. Intressant faktiskt, speciellt då jag sprang på denna artikel på Kom ihåg-anteckningar. Det kanske inte är "hittepå" det vi upplevt ändå, men tyvär vet jag inte vem Frida är, som står bakom sidan och har författat artikeln men källan är iaf angiven. 
 
Känner fler igen sig i detta?
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006