Det rullar på

2 veckor till flytt! Midsommar på fredag och det känns rätt oviktigt för min del. Fick godkänt på tentan jag gjorde förra veckan så nu är det sommarlov från skolan fram till slutet av augusti. Jobbar heltid nu fram till semestern och det märks på både kropp och ork. Sov gott!

Hej

Längesedan nu. Har hittat på lite skoj här, så som Metallsvenskan i Örebro med Motörhead som huvudnummer. Min man älskar Motörhead och att få se han så glad och nöjd var bara det en fröjd. Vi bodde i husvagnen och hade det torrt och varmt på campingen till skillnad mot de stackars tältfolket.

Körde nyss Stellson till skolan och ska göra lite kaffe och sätta mig och plugga. Har tenta om en vecka och denna gång är det nere i Hultsfred. Hoppas, hoppas det blir fint väder! 

Till helgen ska vi börja köra kartonger till nya huset. Känns lite vemodigt, skönt och konstigt på en och samma gång. Trivs ju här ändå, men jag antar det är en vanesak det där. Men tanken på att ha 5 min till Stellas skola istället för 25 min är ju fantastisk! 

Nej nu kaffe!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006