Hur går det då?

Det var 7 månader sedan jag fick brev från öppenvårdspsyk att ytterligare/djupare utredning krävs i min ADHD-utredning. I förrgår fick jag äntligen kontakt med "min" skötare (efter 3 försök och 2 meddelande) När jag äntligen nu fick kontakt fick jag veta att det inte låg på hennes bord mer. Så hon skulle vidarebefodra min önskan att få veta hur jag ligger till i kön till psykologen. Har jag inte hört något i morgon måste jag ringa IGEN och leta rätt på "vem-fan-jag-nu-ska-prata-med".

Det är sånt här som gör mig så förbannad. Just nu mår jag skapligt bra och då orkar jag ringa, tjata och allt det. Men jag tänker på andra som inte mår bra alls och ändå måste kriga för sin rätt till vård och hjälp. Ja, fy fan vad Sveriges psykvård behöver utvecklas, men vårt landsting behöver ju spara 200 miljoner bara under 2015. 

Sjukt!

Kommentarer
Postat av: Catta Stroph

Sjukt ja!!! Och så ska det ta sån jäkla tid! *grrrr*

Svar: Ja, fy fan!
Soya

2015-05-07 ★ 23:03:47
URL: http://cattastroph.blogg.se/
Postat av: Devinia

Något som stör mig oerhört bortsett från all slarv och alla väntetider är hur man kan kontakta psyk. I alla fall i denna stad, man kan enbart ringa. Och det är så jävla idiotiskt då det är så oerhört vanligt med folk med telefonfobi (som mig själv).
Sjukvården i Sverige må vara bättre än i många länder, men bra vet jag inte om jag kan anse att den riktigt är.

Svar: Det har du väldigt rätt i. Varför inte kunna mejla dem om det man vill. Det hade ju sparat dem energi och tid också. Psykvården är under all kritik trots att vi har rätt bra vård i övrigt. Psykvården behöver moderniseras!
Soya

2015-05-08 ★ 18:26:22
URL: http://devinia.for.me
Postat av: Devinia

Inflik: Inte bara kontakt med psyk, utan sjukvård i allmänhet.

Svar: Sant!
Soya

2015-05-08 ★ 18:27:01
URL: http://devinia.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0