Saker jag inte förstår

Ögonbryn. Hur kunde det ens bli "mode" att ha dessa tjocka, gärna tokmörka och helt klart fejkade urfula ögonbryn. Why?! 

Jämnställdhet. Hur kan det vara skillnad på vad du "får" göra och inte pga ditt kön. Varför förväntas pojkar vara tuffare och flickor gilla dockor? Hur kan kvinnor än idag, år 2015 ha lägre lön för samma slit? *suckar djupt och uppgivet*

Dumping. Varför äter jag 4 riskakor på raken när jag vet vad resultatet blir. Hjärtklappning och illamående. När kommer förnuftet vinna över suget? 

Telefonsamtal. På jobbet, inga problem. Privat, oh my! Jag hatar att ringa till ställen, till folk och jag kan bli überstressad när mobilen ringer fast jag tycker om och känner personen som ringer. Det låser sig. Hur kan jag utan något som helst problem ringa samtal och ta emot samtal på mitt jobb. Är kanske att jag har en roll att "gömma mig bakom" där, till skillnad mot hemma.

Sopkorgsfobi. Varför 4 av 5 i denna familj har fobi mot sopkorgen är för mig en riktigt stor gåta. Tomma snusdosor, toarullar, topz, tomma shampoflaskor, godispapper, tidningar och glasflaskor. Det är svårt att få skräpet till sopkorgen, och när det väl kommit dit så är det en omöjlighet att tömma soporna när det är fullt. Likaså kan soppåsen komma så långt som ut på trappen, men där brukar den få vila nån dag så skatorna hinner hacka hål på påsen. Sopfest!

Är inte så negativ som det kan verka, skriver det mesta med glimten i ögat. 
Btw. Huset är visst sålt nu. Vet inte till vem eller för hur mycket, men det måste vara till någon med mycket tid, renoveringslust eller mycket pengar för att ta hit hantverkare. Kaske kommer personen sitta och gråta av frustration vid köksbordet, som jag en gång gjorde. Nej jag känner mig så klar med detta hus som det går att bli. Packar flyttlådor och rensar så fort jag orkar och hinner. Längtar! 

Kommentarer
Postat av: Catta Stroph

Blir alldeles matt av att du skriver mina känslor o tankar!
Och förresten DUMPING!?!?! Informationssökande om det upptar all min tid just nu... Har du gjort en gastric by pass? Jag har inte gjort det men lider så förbannat av dumping efter måltider.
KRAM

Svar: Japp, stämmer, gått ner 42kg. När jag började på inlägget så hade jag fler bra ämnen att skriva om, liknande ögonbrynen. Meeen så hände nått på vägen och det försvann ur min hjärna, haha. Kram
Soya

2015-05-12 ★ 06:16:16
URL: http://cattastroph.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0