GODKÄND!

Yes, jag gjorde det, jag fick godkänt på den muntliga examinationen. Nu kan jag titulera mig Steriltekniker och jag är så stolt över mig själv! Vecka 51 åker jag upp till Sollefteå och presenterar mitt projektarbete och opponerar på ett annat. Därefter är det  examensmiddag med avtackning och broschpåsättning. *längtar*
 

4 år


Jag och Morris firade 4 år tillsammans igår. Jag gav honom 4 stora och fantastiskt fina vita rosor, en kvalitets-hårtrimmer för både skägg och hår. Sen kommer det även lite mer privat liten gåva på posten som jag tror han kommer älska. ❤️

Vi käkade middag på Agrill i Västerås på kvällen och jävlar vilken bra mat. Rekommenderar varmt! 25 dagar kvar

Här räknar jag ner. 25 dagar sen tar jag min examen. Fy fan så skönt det ska bli att få koncentrera sig på jobbet och familjen enbart. Nu har jag ju fått jonglera med livet, skolan och familjen i 1,5 år och det börjar ta på krafterna. Jag kom hem från Stockholm och Södersjukhuset idag. Klockan 08.00 i morse började nämligen min muntliga examination. Examinationen går ut på att du ska visa både muntligt och praktiskt att du har kunskaperna som krävs för att få ta din examen som Steriltekniker.
 
Jag fick dra lott på 3 olika emainationsområden, det vill säga samma områden vi arbetar med dagligen på mitt jobb. 1, Rengöring/Desinfektion. 2, Instrumentvård/Packsal och 3, Sterilisering/Förråd. Jag fick lotten med Rengöring/Desinfektion och det var just det området jag önskade att få. Med Rengöring/Desinfektion innebär det att lasta de smutsiga instumenten på insatser, rengöra dem både i diskdesinfektor (som en väldigt avancerad diskmaskin för instrument) och manuellt. Jag fick också förklara hur en diskdesinfektors rengöringsprocess går till och prata lite om vilka parametrar som måste uppfyllas för att kunna godkänna en rengöringsprocess. 
 
Hur som helst så kändes det bra efteråt och jag hoppas verkligen, verkligen att jag får godkänt. Tyvärr får jag inte veta förrän torsdag kväll om jag klarade mig eller inte. Om jag får godkänt är det bara en sak kvar i skolan innan jag tar min examen, och det är att opponera på klasskompisars projektarbete och även presentera mitt projektarete och få det opponerat. 
 
Efter nervositeten och anspänningen inför examinationen är jag dödstrött, så kvällen blir i soffans tecken.
Ha en fin kväll!
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006