Husvagnsblues

Sitter här i Hallsta i husvagnen medan min gubbe jobbar nån timme till bara. Jag ska slänga i hårfärg och sen ska vi ta en dusch och göra oss klara för att åka mot huvudstaden. 

Vi bestämde oss för att käka på favvostället Vapiano för då slipper vi hålla någon tid och boka bord. Gillar ni Italiensk mat, så som pizza, pasta, antipasto och klassiska italienska desserter så kan jag rekomendera just Vapiano. Finns på 8 ställen i Stockholm, bara att välja. 

Ja, håret då. Jag hade ju beställt frisörtid och verkligen, verkligen sett fram mot det. Det slutade med att jag fick avboka tiden i brist på pengar. Tänkte att jag nog skulle kunna fixa till håret själv, men som vanligt blir det ju aldrig som man önskar. Jag ville bli ljusare och få bort det svarta ur längderna. Jag vart gul, så jag valde att köra på ett av mina alternativ, en snygg kopparblond färg. Det vart neonorange! Så till affären igen och köpte en mörk färg som hette Svart tulpan. Den skulle gå åt det mörkt lila hållet. Men håret vart/är mättat på färg så i längderna fäste knappt någon färg, såg helknasigt ut. Fick klippa av det värsta skadade håret och sen hade jag i en intensivtoning från Thailand som gav en snygg lila färg, men som allt annat så tvättades den ut direkt. Leds igen så då testade jag nougatbrun (för att få maken nöjd) vilket jag inte trivs i alls. Så nu är det back to black och spara, spara, spara som gäller. Stackars hår! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0