Lite inredning

Bordet är från Mio men maken min har lovat bygga ett till mig. Ska ha mer grått trä dock. Lampan är ca 1 meter lång och ska bo ovanför vårt matbord, fäst på väggen. Nya soffklädslar kommer snart på posten. Äntligen grå soffor! Hyllan fyndade jag på TGR idag och kommer bli snygg på väggen i antingen sovrum eller vid matbordet.

Att vara sjukskriven väckte tydligen mitt sug för inredning igen, det tycker jag är kul!Akutopererad

Efter flera dagar med magont och sen magont som vägrade gå över förstod jag att något var fel. Jag som har opererat magsäcken kan tekniskt sett inte spy, men se det lyckades jag med på akuten. Det slutade med slang i näsan ner till magsäcken, inskriven på avdelning 14 och efter några timmar låg jag på operationsbordet för 5e gången på 2,5 år nästan. Tunntarmen hade fastnat i en slits i magen. Akut tarmvred.

Nu är jag hemma och sjukskriven i 3 veckor. Jag kryper redan på väggarna och längtar tillbaka till jobbet. Alla mina fysiska problem gör mig riktigt nere och jag funderar på hur jag ska spendera mina dagar här hemma utan att få ett spel.

Morris har stannat hemma från jobbet två dagar och hjälp mig, men i morse åkte han igen. Så nu är jag ensam hemma till torsdag kväll med dotter, hem och djur. I morse kom iaf min bästa vän Sandra och skjutade Stella till skolan, tack min fina vän.

Nu ligger jag här på sängen och tackar sjukvården för smärtstillande. 
Ny månad, ny vecka

Måndag den 1 februari. Gubben åkte till jobbet i går kväll istället för som vanligt, måndag morgon. Skönt för han att slippa gå upp kl 04.45 i morse, men trist att sova ännu en natt utan honom. Stella börjar sin pappavecka idag och jag hatar dessa dagar. Jag hatar känslan i kroppen när jag vet att jag inte får se henne på en hel vecka. Jag missar halva mitt barns liv, det är så jävla fel!
 
Att det blir enklare och att man vänjer sig, det stämmer bara till viss del. De perioder som är jobbiga, då kan det vara skönt med återhämtning i 2 dagar, men sen saknar jag ihjäl mig igen. Men nu, som dessa perioder utan större bekymmer så får jag en klump i magen på söndag kväll och måndag morgon när jag kör henne till skolan. Jag känner aldrig att jag får tillräcklig tid med mitt barn. Jag vill inte missa en sekund av min sköna bönas tankar och funderingar. Gud så jag älskar denna unge!

Jag är ju en rätt så spontan människa, eller ombytlig är kanske mer rätt ord. Jag gillar att förändra och tröttnar fort. Detta gäller det mesta, men i stort handlar det om ytliga saker så som inredning, gardiner och frisyrer. För ett tag sedan fick jag ju för mig att ändra hårfärg. Beställde tid hos en grymt duktig tjej här i min del av stan. När det började närma sig inser jag att ekonomin inte går ihop, så jag fick avboka. Tänkte att jag skulle fixa det själv och såklart förstörde jag håret, fick klippa av mer än jag ville för att få bort allt det slitna. Jag fick också för mig att spara ut min sidecut, men det hela slutade med att jag rakade sidan igen och färgade tillbaka till svart. Där och då kände jag hur bra jag faktiskt trivs i svart, det är mer jag. 
På senare tid har det ploppat upp bilder på facebook och Timehop (app) som påmint mig om hur långt hår jag hade för drygt 1 år sedan. Fy vad jag ångrade att jag klippt mig och fy vad sakta håret växer när man vill spara ut det. Hur som helst så gjorde jag och gubben en deal. Han fick köpa Modifast för att köra ren kur och jag fick köpa löshår. Visserligen var mitt löshår typ hälftens så dyrt, men skit samma. Så i helgen satte min älskade make i mitt löshår så nu är jag lite mera långhårig igen. Nu på förmiddan ska jag lämna hunden hos mamma innan jobbet, och hon ska då hjälpa mig klippa in löshåret med mitt eget hår, för att få en mer naturlig look. Är iaf väldigt nöjd redan och trivs med en liten fläta.
 
Ha en fick dag!
 
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006