Klicketi klacketi!

Stella fick bland annat 4 nya filmer i julklapp därav rubriken. Musse piggs klubbhus.

Ska snart lämna Stella hos moffa och Mimmi. Jag måste plugga och få klart min examination nån gång. Dom ringde från Säter idag och ville att jag skulle jobba imorgon 7-16.30. Jag kunde få mer jobb också, så vi skulle kika på det imorgon. Jag har sån tur att min älskade pojkvän jobbar i stan bortanför mig så jag kan åka med honom till jobbet. Hur jävla bra som helst faktiskt! Han är så jävla go så han börjar tidigare bara för att jag ska få skjuts, det är kärlek det!

Med Johan känns det så himla bra. Visst har vi våra meningsskiljaktigheter och tjafsar en del men ändå behandlar han mig som ingen annan har gjort innan. Han bryr sig verkligen om mig och Stellas säkerhet. Han vill att vi ska ha det tryggt och bra. Han visar kärlek och han berättar varje dag hur vacker och fin jag är. Hur mycket han älskar mig och att han saknar mig när vi är ifrån varann.

Jag vill ha Johan kvar så länge jag får och förhoppningsvis är det han jag får dela mina dagar med. Jag har aldrig tvivlat på Johans känslor för mig och för varje månad som går så känns det starkare och starkare. Han får mig att mår bra och jag gör allt jag kan för att han ska må bra.

Ja nu ska jag klä på mitt monster overall med tillbehör för en promenad till moffa och mimmi.
Hej hej.
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006