Här händer det grejer

Jag har blivit med ny mobil. Är skitglad för det, för som ni kanske vet så är jag egentligen en tekniknörd även om det inte rimmar med min ekonomiska situation ;) Det vart en Samsung Galaxy 5. Pekmobil för en billig penning. Älskar att kunna surfa runt snabbt och smidigt + alla roliga appar. Jag är frälst även om det kändes totalt omöjligt att få ihop ett sms på den där luren till en början.


Sen fick jag ju glada besked från skatteverket i år så nu är jag och älskling på jakt efter en billig bil till mig. Jag jobbar och pluggar ju 3 mil härifrån och måste kunna pendla, speciellt i sommar då jag ska jobba på samma avdelning som förra sommaren. Johan skulle kika på en Honda idag, så håll tummarna!

Den största nyheten är att jag ska bli sambo. Johan och hans gullunge ska flytta in hos oss om sisådär 3 månader. Johan har uppsägningstid på sin lägenhet så det blir till den 1 juli på papper iaf. Elvira sa nått sött igår när jag pratade med henne om att bo ihop: - Ja, då blir jag och Stella syskon :) Det tar jag som positivt och hoppas det kommer gå smidigt för oss alla. Det är trots allt en liten lägenhet och vi har 2 barn som ska bo hemma. Nu är det ändå rätt bra att jag och Johan inte har våra döttrar samma veckor så de slipper slita så på varann. Tjejerna får ju dela rum och bor hemma bara 4 dagar i månaden samtidigt. Det ska vi nog fixa på bästa sätt. Funderar på att köpa en våningssäng till dem så att de får så stor lekyta i rummet som möjligt.

Jag själv mår faktiskt bättre och bättre men har tyvärr än väldigt lätt att dyka ner i mina dalar. Jag jobbar på det och det kommer ta tid att förändra (o)vanor som jag levt med i snart 32 år.

Nu ska jag åka och träffa Stella och hennes pappa. Hon ska sluta med napp idag så vi ska ha en liten ceremoni då vi skickar ut alla hennes nappar på en båt i älven. Då blir det nog lättare för henne att förstå att napparna är borta, ute och åker båt. Känner mig som en elak mamma ändå, som ska ta ifrån henne, hennes älskade nappar.

Kram
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006