Dags igen!

Somnade inte förrän runt 4 inatt. 7.40 vaknade jag av magont. Förstod rätt snart att det var ännu ett gallstensanfall. Försökte med lägesändring som funkat förut, jag var på toa minst 3 ggr och det vart bara värre.

Ringde till vårdcentralen som skulle ringa upp 12.10!!! Stor idé när det är 4,5 timmar dit? NOT!

Ringde till sjukvårdsupplysningen och de hade 24 minuters väntetid. Jag la på!

Ringde mamma (som själv haft gallstensanfall) som sa att hon hade diklofenac suppar hemma, så hennes man kom hit med ett par. Tog en direkt och iom att det är en supp skall den ju börja verka direkt, men det vart ingen som helst skillnad.

Ringde till slut pappa som kom och hämtade mig och Stella och körde mig till akuten. Längsta segaste resan ever! Tror nog att pappa kör mest lagligt i hela världen. Inte ens när han ska köra in mig akut har han lite bråttom. Det ironiska med det hela var att han också skulle tanka på vägen till lasarettet. Missförstå mig rätt, jag älskar min pappa och han är bäst på alla vis, men snälla, gasa!

Ja, hur som helst fick jag komma in efter ca 15 min i väntrummet. Fick sedan komma till kirurgakuten. Väl där fick jag lämna urinprov och de tog blodprover och satt en nål i armvecket. Fick härligt morfin som tog bort i princip all smärta, yäy!

Spenderade mer än 5 timmar på sjukhuset och de konstaterade att det är gallsten. Eftersom smärtan helt försvann av morfin och senare diklofenac, vart jag utskriven och fick åka hem.

Remiss för ultraljud kommer att skickas, så de får kika på stenarna, eller smågruset jag har. Senare är det troligtvis operation som gäller, det hoppas jag iaf.

Nu är jag helt slut efter 4h sömn och en dag i gallans våld.

Gnatt'

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006