Semester

Att ha semester själv är inte speciellt kul. Barnen kommer hem söndag och gubben jobbar hela dagarna. Tur jag har hundarna som sällskap iaf.

Idag tog jag en tur in till stan för att umgås med lillasyster. Fick frukost och en finfin present, lemonadflaskan/burken i glas med tappkran. Vi hann med en fika på Dajjans och sen lite billig shopping på Dollar, bla bomullsgarner i härliga färger, vattenskål och multivitaminer till hönsen. Hilda fick sig ett nytt halsband och Flora ett koppel på Djurmagasinet innan vi åkte hem igen.

Gjorde middag tills M kom hem från jobbet sen satte vi igång att koka rabarbersaft. Under tiden det kokade klart gick jag en sväng i skogen med hundarna, hittade en ny mysig stig. Dumt nog hade jag inte mobilen med mig så jag kunde mäta hur långt det vart, men nästa gång.

Fick upp renhornet ovanför sänggaveln och nya hissgardinen kom också upp. I morgon ska jag ta itu med tavelväggen jag vill ha i vardagsrummet. Får inte glömma att köpa hönsfoder och lättströ i morgon med. Och när jag ändå ska åt det hållet så lär jag lämna in min nyaste ring som jag fick av gubben i våras, den har tappat en sten :(

Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina bloggfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006