Ny månad, ny vecka

Måndag den 1 februari. Gubben åkte till jobbet i går kväll istället för som vanligt, måndag morgon. Skönt för han att slippa gå upp kl 04.45 i morse, men trist att sova ännu en natt utan honom. Stella börjar sin pappavecka idag och jag hatar dessa dagar. Jag hatar känslan i kroppen när jag vet att jag inte får se henne på en hel vecka. Jag missar halva mitt barns liv, det är så jävla fel!
 
Att det blir enklare och att man vänjer sig, det stämmer bara till viss del. De perioder som är jobbiga, då kan det vara skönt med återhämtning i 2 dagar, men sen saknar jag ihjäl mig igen. Men nu, som dessa perioder utan större bekymmer så får jag en klump i magen på söndag kväll och måndag morgon när jag kör henne till skolan. Jag känner aldrig att jag får tillräcklig tid med mitt barn. Jag vill inte missa en sekund av min sköna bönas tankar och funderingar. Gud så jag älskar denna unge!

Jag är ju en rätt så spontan människa, eller ombytlig är kanske mer rätt ord. Jag gillar att förändra och tröttnar fort. Detta gäller det mesta, men i stort handlar det om ytliga saker så som inredning, gardiner och frisyrer. För ett tag sedan fick jag ju för mig att ändra hårfärg. Beställde tid hos en grymt duktig tjej här i min del av stan. När det började närma sig inser jag att ekonomin inte går ihop, så jag fick avboka. Tänkte att jag skulle fixa det själv och såklart förstörde jag håret, fick klippa av mer än jag ville för att få bort allt det slitna. Jag fick också för mig att spara ut min sidecut, men det hela slutade med att jag rakade sidan igen och färgade tillbaka till svart. Där och då kände jag hur bra jag faktiskt trivs i svart, det är mer jag. 
På senare tid har det ploppat upp bilder på facebook och Timehop (app) som påmint mig om hur långt hår jag hade för drygt 1 år sedan. Fy vad jag ångrade att jag klippt mig och fy vad sakta håret växer när man vill spara ut det. Hur som helst så gjorde jag och gubben en deal. Han fick köpa Modifast för att köra ren kur och jag fick köpa löshår. Visserligen var mitt löshår typ hälftens så dyrt, men skit samma. Så i helgen satte min älskade make i mitt löshår så nu är jag lite mera långhårig igen. Nu på förmiddan ska jag lämna hunden hos mamma innan jobbet, och hon ska då hjälpa mig klippa in löshåret med mitt eget hår, för att få en mer naturlig look. Är iaf väldigt nöjd redan och trivs med en liten fläta.
 
Ha en fick dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0